169 Building, Nguyen Ngoc Vu Street, Hanoi, Vietnam

+84-462 818 296

Prezentare SumarPlant

1515Dragoste de plante si natura, creativitate si respect pentru client. Trei trasaturi esentiale, definitorii, ale firmei noastre.

Activitatea de arhitectura peisagistica a demarat in 1999, SumarPlant ajungand azi un nume de referinta in zona de centru si sud a Romaniei. Am aranjat gradini, am lucrat mobilier de gradina, am construit case. Lucrarile noastre se remarca prin creativitate, inteligenta si suflet. De aceea SumarPlant a devenit firma de azi. Pentru ca nu am abandonat niciodata cele trei principii calauzitoare de la inceput.

Ne pricepem bine la crearea de gradini si mobilier de exterior si la construit case. Ne iubim meseria si ne place ca fiecare lucrare sa fie unica. N-avem sabloane, nu ne inspiram din cataloage sau reviste, nu privim in gradinile vecinilor. Fiecare lucrare poarta amprenta unicitatii. Iar asta da viata unor locuri care la inceput au fost sterpe.

Doriti un pic de viata in jurul dumneavoastra ? Vizitati paginile acestui site. Sigur veti gasi ceva care sa va placa.

SumarPlant Romania - arhitectura peisagistica


55SUMARPLANT este definita de trei notiuni : promptitudine, parteneriat, consiliere.
Suntem profesionisti ai arhitecturii peisagistice si suntem mandri de acest fapt. Dar incercam mereu mai mult. Sa devenim un partener pe termen lung, nu doar un furnizor de servicii.
Pentru a asigura satisfactia dumneavoastra am alcatuit si perfectionat cele doua componente esentiale pentru succes: oamenii si tehnologia. Dovada a calitatii si preocuparii pentru mediul inconjurator sunt si certificarile noastre: ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005.

Echipa este alcatuita din cunoscatori deopotriva ai plantelor, artei aranjarii si ingrijirii lor cat si ai nevoilor umane legate de ele. Dorintele dumneavoastra sunt unice, iar noi le tratam astfel mereu. Pentru a fi siguri ca produsul final va reprezinta, va satisface, este exact ceea ce v-ati dorit( sau chiar mai mult,daca este posibil).
Oamenii care stau la dispozitie sunt arhitecti(unii cu peste 10 ani de experienta), gradinari cu experienta la fel de indelungata atat in tara cat si in strainatate, oameni dedicate artei peisagere.

Tehnologia noastra este la zi la toate capitolele. Am investit in cele mai moderne utilaje, in cele mai frumoase si rezistente plante, aclimatizate la noi in tara pentru a da durabilitate satisfactiei dumneavoastra.

Dispunem azi de:
  1. Masini de tuns profesionale(Husqvarna),trimmere si aspiratoare profesionale(Honda)
  2. Motosapatoare profesionale(Honda si Viking)
  3. Tractoare(Kawasaki)
  4. Autoutilitare care ne permit deplasarea operativa oriunde in tara.
  5. Miniincarcator Komatsu(bobcat).
  6. Utilaje profesionale de macinat pamantul.

Intrucat tehnologia este de ultima ora, preturile noastre de executie si intretinere sunt mici.De exemplu: tehnologia de instalare gazon care cuprinde combatere prin sapat, fertilizat, frezat, curatat, greblat, nivelat, insamantat pe un strat sau doua dupa caz, tavalugit,1,50 euro/mp(depinde de suprafata).Pretul poate ajunge chiar si 0,8 euro/mp.

Firma SumarPlant executa si sistemele de irigatie a gazonului in cazul in care se doreste se executa sistemul de irigatie subteran sau terestru dupa care se executa tehnologia de gazon.
Am deschis si un garden, cel mai mare din Brasov pe drumul Brasov-Tarlungeni cu vanzare pentru lucrarile noastre., si productie de gazon rulat.

Va asteptam sa va fascinam.